Povestea, pe scurt

De ceva timp, am inceput sa experimentez fotografia pe film. De multa vreme ma batea gandul sa ma intorc putin la baza, unde aproape totul este analog. Voiam sa experimentez, dar in alt fel decat iti permite digitalul. Si voiam sa fac fotografie alb-negru in adevaratul sens al cuvantului, nu aplicand diverse filtre. Am tot amanat momentul, de cele mai multe ori din lipsa de timp, desi eram constient ca nu ar fi timp pierdut, deoarece astfel fotograful din mine ar fi devenit mai educat.

Totusi, intamplarea a facut ca, in cadrul unei intalniri marca Clubul Fotografilor Suceveni, am avut ocazia sa experimentez putin fotografia pe film, senzatia fiind una cu totul speciala. Ceva s-a declansat cu siguranta, pentru ca imediat am inceput cautarile. Eram convins ca trebuie sa am aparatul meu pe film! Dupa doar cateva zile, l-am gasit si, dupa putina documentare, l-am cumparat: un SLR Mamiya MSX500, care abia a avut ocazia sa fie folosit, echipat, bineinteles, cu o lentila fixa, asa cum imi place mie. E fabricat undeva prin 1975, in Japonia, si singurul lucru electronic este exponometrul.

Si, ca sa vezi, mi-a venit si o idee care imi va oferi o gramada de oportunitati de fotografiere iar voua, mirilor, va va oferi ceva ce credeati ca veti mai putea vedea doar in albumul de la nunta parintilor vostri: fotografii realizate pe film, cu acea atmosfera speciala, de demult. De cele mai multe ori nu sunt fotografii perfecte, dar nu despre asta este vorba! Ci despre faptul ca parca sunt mai naturale, neatinse de procesul de editare si netrecute prin mii de circuite electrice si nu mai stiu cate procesoare, care de care mai performante.

Aceste 36 de fotografii au rolul de a oferi o total alta perspectiva asupra nuntii voastre, deci de a completa cele peste 1000 de cadre pe care le veti primi in format digital. Nu inlocuiesc nimic, doar aduc trecutul in prezent si prezentul in trecut.

Si, pentru a va convinge ca merita, daca vom semna un contract pentru servicii foto in cadrul nuntii voastre in anul 2019 (pentru nunti care au loc in 2020), veti primi pachetul „OLD BUT GOLD” cadou.