Despre mine

Salut! Cum ma numesc stiti deja, deoarece este cat se poate de evident, asadar e cazul sa va spun lucruri mai interesante despre fotograful din mine. Sau, de ce nu, despre mine in general.

13403987_1177847195579152_6321606620814240825_oPasiunea mea pentru fotografie a inceput prin scoala generala. Aveam vreo 14 ani cand am decis sa-mi folosesc alocatia, adunata luna de luna, pentru a-mi achizitiona un aparat foto. Era unul dintre cele mai banale, dar era digital, deci imi permitea sa experimentez cat voiam. In scurt timp, in maxim doi ani de la prima intalnire cu fotografia digitala, deja aveam primul dSLR, un entry-level Canon 300d, care deja imi permitea sa incerc mult mai multe lucruri. Si sa am rezultate. De atunci, am schimbat multe sisteme: de la Canon la Olympus, apoi la Sony si inapoi la Canon in prezent.

Pana acum cativa ani, am ramas la nivelul de entuziast, facand fotografii doar din pasiune. Ofeream si servicii la un nivel profesionist, dar doar cunoscutilor sau prin recomandari. Au fost multe tentative de a lua fotografia mai in serios, de a porni spre o profesionalizare completa si de a ma promova, dar de fiecare data apareau piedici: activitati pe care le desfasuram si care nu imi lasau timp pentru asa ceva, dar si lipsa unui capital pentru a achizitiona echipamentul necesar pentru a face fotografie de eveniment in conditii optime.

Totusi, a venit momentul in care am decis ca imi place prea mult sa fotografiez ca sa nu trec la nivelul urmator, asadar am facut investitia necesara si am inceput sa ma promovez. Drept dovada sta acest site, dar si pagina mea de Facebook.

Poate ca va intrebati care este ocupatia mea de baza? Ce fac atunci cand nu fotografiez evenimente?

In fiecare zi, activez intr-un domeniu de care sunt la fel de pasionat ca de fotografie: Digital Marketing. Lucrez ca freelancer, prin intermediul unui SRL, cu diversi clienti, atat din Romania cat si din afara tarii. Sunt multumit de ceea ce fac, de libertatea pe care o am, dar acum, odata cu intrarea oficiala in tagma fotografilor, ma simt in sfarsit complet.

Sunt foarte motivat sa merg pe acest drum pana la capat. Si o voi face! Ce va pot garanta este calitatea pe care o voi oferi. In orice fac, cel mai important lucru de care tin cont este calitatea.

Daca v-ar placea sa fim impreuna pe acest drum, eu din postura de fotograf, iar voi din cea de fericiti miri sau parinti, va rog sa ma contactati pentru a incepe o discutie.

Cu siguranta vom ajunge la un punct comun!